Untitled Document
Bekijk onze menukaart in PDF Bekijk onze menukaart in PDF
FlashNifties Flash Slideshow

Oops!

It looks like you don't have flash player 6 installed. Click here to go to Macromedia download page.

Vacatures > Assistent bedrijfsleider (fulltime)


Ben jij creatief en commercieel, en kun je goed leiding geven? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in één van de meest dynamische restaurants van Zwolle, waar gastvrijheid en service met een glimlach vanzelfsprekend zijn?

Functie
In de functie van assistent bedrijfsleider ben jij mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Las Rosas. Je vervangt de manager bij diens afwezigheid. Je geeft samen met de manager leiding aan een team van 40 mensen, en werkt zelf ook mee in de uitvoering. Je bent eindverantwoordelijke voor het coördineren van dagelijkse werkzaamheden. Jij weet medewerkers dusdanig te motiveren dat elke gast zich meer dan welkom voelt en de medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

Eisen

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een passie voor de horeca en bent fulltime flexibel beschikbaar.

Wij bieden je een uitdagende functie als assistent bedrijfsleider binnen een snel groeiend bedrijf met veel ambitie en bovenal een fantastische sfeer. Interesse? Stuur een mail met je motivatie en CV naar: info@lasrosas.nl. Op sollicitaties zonder CV wordt niet gereageerd.
© Copyright 2009 | Las Rosas - Grand Café & Tapas Bar Zwolle | Rodetorenplein 10-11 | 8011 MJ Zwolle | 038 422 422 7 | info@lasrosas.nl